Les Cerisiers heeft veel faciliteiten voor de honden en hun baasjes, waaronder de gezellige en heerlijke Table d'hotes, een groot speelveld met agilityveldje, ruime hondendouche met warm water , schoon campingsanitair, leuke wandelmogelijkheden, de broodservice, het zwembad, de gezamenlijke koelkast/vriezer en WIFI, etc.

Op het grote campingterrein zijn 12 grote privé omheinde campingplaatsen. Midden op dit 1,4 hectare grote campingterrein staat ook een rustieke en degelijke paardenstal/schapenhok (Bergerie in het Frans).

Ook hondenliefhebbers zonder tent, kampeerbusje of caravan/camper met de honden kunnen dus komen. De Bergerie is zowel voor een paar dagen te huur, als voor een langere periode. En alle honden verblijven uiteraard ook gratis in de Bergerie.

De Bergerie ook geheel omheind, zodat uw honden ook hier los kunnen lopen.

Inrichting: De rookvrije Bergerie bestaat uit twee betegelde delen van elk 7,5 m2 groot (in totaal dus 15 m2 ). Beide delen hebben een stopcontact ( 10 A stroom).
In het rechter deel staat een twee persoonsbed(bank) met 2 matrassen van 0,90 x 1.90 meter en er is een lamp aanwezig. U kunt uw eigen kussens en beddengoed/ of slaapzakken gebruiken. In het linkergedeelte hangt ook een lamp en er staan nog een opbergmeubeltje en een tafeltje met 2 stoeltjes. Er is voldoende plaats voor uw hondenmanden (of benches), uw eigen kampeerspullen ( borden, bestek, BBQ, etc) en uw persoonlijke spulletjes. Voor de Bergerie staat nog een picknick tafel.

De Bergerie heeft, net als alle andere campingplaatsen, een panoramisch uitzicht over de heuvels, schapen en bossen en de Bergerie ligt ook direct aan het grote omheinde hondenspeelveld met het agility veldje. Deze omheinde plaats  ligt op het zonnige zuiden. Er is een aparte parkeerplaats voor de auto's zodat uw mooie uitzicht behouden blijft.

Inbegrepen: o.a. WIFI, water, stroom, gebruik van het zwembad, de warme douches en de afwasbakken in het campingsanitair én het verblijf van al uw honden is allemaal inbegrepen in de huursom.

In de Bergerie mag niet gerookt worden. U kunt vanaf 16.00 uur in de Bergerie terecht, de verhuur eindigt om 10.00 uur ( de laatste dag).

De schoonmaakkosten (verplicht) zijn 15 Euro. 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com