De kleinschalige hondencamping Les Cerisiers is speciaal ingericht om uw vakantie met uw hond(en) zo plezierig mogelijk te maken. Er zijn dus alleen maar honden en geen andere beesten zoals katten, kippen en ander pluimvee. Bovendien verblijven al uw honden altijd gratis 

 Het terrein ligt aan het einde van de doodlopende weg Les Cerisiers en circa 600 meter van de openbare weg D100. Er is dus geen last van langsrijdend autoverkeer. Er zijn ook geen buren in de nabijheid waardoor niemand zal klagen als uw honden eens een keer blaffen. Het terrein van de hondencamping is bijna 1,5 hectare groot en ligt afgescheiden van het woonhuis en de gîte. 

Kinderen

Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zijn kinderen onder de 16 jaar enkel in overleg bij ons welkom.

 Grote individueel omheinde campingplaatsen.

 Op het grote campingterrein zijn 12 ruime (individueel omheinde) campingplaatsen ingericht voor tenten, vouwwagens, caravans en campers. Alle 12 omheinde campingplaatsen hebben een prachtig panoramisch uitzicht op schapen, witte Charolais koeien, heuvels en de bossen. De 12 omheinde campingplaatsen liggen allemaal direct aan het grote omheinde speelveld. Alle plaatsen zijn voorzien van een picknicktafel. Een parasol is beschikbaar tegen een borg van € 50.00.

Grote  boomgaard.

Tevens zijn  er nog 2  (apart gelegen) omheinde plaats voor een tent of vouwwagen in de boomgaard . Deze plaatsen beschikken  over een picknicktafel en de aanwezige bomen bieden veel schaduw, en bevindt zich op hetzelfde terrein als het woonhuis, de gîte, het zwembad en het sanitairgebouw. In verband met de toegangspoort mag een vouwwagen maximaal 1.80 meter breed zijn.

Jardin

De jardin is een individuele plaats naast de sanitairruimte. Op deze plaats heeft u geen buren en daardoor erg rustig.

  Vrij rondlopen op uw eigen omheinde campingplaats!

 Uw honden hoeven dus niet aan de campinghaak of lijn en ze kunnen dus lekker vrij rondlopen op uw eigen omheinde campingplaats (en op het grote speelveld). U hoeft ook niet bang te zijn dat andere honden in uw camper, caravan, vouwwagen of tent komen, of er tegenaan plassen. 

 Er zijn veel faciliteiten voor de honden én hun baasjes:

 + De streek leent zich uitstekend voor leuke wandelingen met de honden. Wandelroutes liggen voor u klaar.

 + Een eigen grote (omheinde) campingplaats  waar uw honden vrij los kunnen lopen.

 + Een groot speelveld waar ze vrijuit kunnen rennen en spelen met balletjes en andere honden.

 + Over het terrein loopt een beekje waar ze even lekker kunnen afkoelen.Bij langdurige droogte kan het voorkomen dat er geen water meer in de beek staat.

+  Op het grote speelterrein bevindt zich ook het hondenzwembad.

 + Ook is er een ruime hondendouche met warm water. 

 + Er is een Agility veldje met een aantal leuke speeltoestellen ( een tunnel, een wip, een hoepel, een slalom en een      spronghindernis ). U kunt uiteraard ook uw eigen toestellen meenemen.

 + Er zijn diverse maten benches aanwezig. Graag wel bij uw reservering aangeven van welke maat u gebruik zou willen maken.

 + Er is een  middelgrote trimtafel beschikbaar ( wel zelf de kammen en borstels meenemen).

 + Oppas service: Als u een uitstapje wilt maken of zelfs enkele dagen een andere streek wilt bezoeken dan kan er op uw honden gepast worden.

+ Desgewenst en indien nodig gaat Remco met u mee naar de dierenarts (en/of de huisarts)

+ Er is een koel/vriescombinatie beschikbaar voor de campinggasten.

+ Broodservice. Dagelijks gaan wij voor u naar de plaatselijke warme bakker en nemen de door u bestelde pains, baguettes, croissants en chocoladebroodjes zonder meerprijs voor u mee.

Zwembad met zonneweide.

De camping gasten kunnen gebruik maken van het omheinde zwembad en zonneweide. Ligstoelen, een solar douche en parasols zijn aanwezig. Uw honden kunnen dan op uw eigen omheinde campingplaats blijven.

Sanitair ruimte en overige voorzieningen

De sanitair ruimte voor de camping bevindt zich in een grote schuur naast het campingterrein. Het sanitair bestaat uit een mindervalidentoilet- en douche, 3 toiletten met wasbakken en 3 douches met thermostaat mengkranen en een verkleedruimte. Gebruik van het sanitair is uiteraard inbegrepen bij de huurprijs van de campingplaats. Er is toiletpapier en handzeep aanwezig.In dezelfde ruimte van de sanitair units zijn twee spoelbakken met warm water, waarin u uw afwas of handwas kunt doen. Afwasmiddel is ook aanwezig. Het sanitair wordt uiteraard dagelijks meerdere malen schoongemaakt!

In de schuur vindt u ook de koel/vries combinatie waar u gratis gebruik van mag maken en tegen betaling kunt u gebruik maken van de aanwezige wasmachine en wasdroger.

Er is een aparte ruimte aanwezig met een grote tafel en stoelen waaraan u in geval van slecht weer kunt eten en op uw eigen keukengerei kunt koken. Hier is ook een televisie aanwezig zodat u belangrijke sportevenementen en nieuws kunt blijven volgen en boeken en tijdschriften zijn ook aanwezig.

 Water, stroom en WIFI.

 De campingplaatsen hebben een eigen stroomaansluiting. U kunt kiezen ui 6 Ampère stroom per dag of 10 Ampère stroom per dag.Ook zijn er watertappunten aanwezig. Alle campinggasten kunnen (óók op de standplaats en bij het zwembad) gebruik maken van de WIFI. Alle omheinde campingplaatsen hebben een afvalemmer met vuilniszak.

Chemisch toilet.

 Er is een bio reactor en daarom mag alleen de milieuvriendelijke Groene fles gebruikt worden in uw chemisch toilet, zodat de bacteriën in het zuiveringssysteem niet sterven. De vuilwater tank en chemische toiletten met de Groene fles kunnen hier geleegd worden. Chemische toiletten met de Blauwe fles kunnen bij de diverse gemeentelijke afvalpunten geleegd worden.

 U kunt op de aankomstdag vanaf 12.00 uur terecht, de verhuur eindigt om 10.00 uur ( de laatste dag)

 Gelieve ( als u al iets onder het grondzeil van de ( voor) tent wil leggen) een luchtdoorlatend grondzeil of een rubber gaatjes tapijt te gebruiken zodat het gras veel minder te lijden heeft.

 Zorg ervoor dat uw honden de vlooien- en tekenbehandeling en de benodigde inentingen (waaronder rabiës) op tijd hebben gehad. Denk daarbij ook aan de spray tegen kennelhoest ! Neem ook het paspoort van de honden mee. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Franse ambassade. (zie de links)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com