De tent is van een extra zware kwaliteit tentdoek en is geschikt voor 2 volwassenen. Deze 250 m2 grote campingplaats is uiteraard ook omheind (met een toegangspoortje) en ligt ook aan het grote omheinde speelveld. Honden zijn uiteraard toegestaan en ook hier verblijven alle honden altijd gratis !

Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van de hondencamping, waaronder de Table d'hotes, de broodservice, het zwembad, het ruime camping sanitair, afwasplaats, het agilityveldje en WIFI.

De Safaritent is rookvrij en bestaat uit 3 gedeeltes: een slaapgedeelte, een woongedeelte en het terras. De Safaritent en het terras staan op een stevige houten vloer. De binnentent is 4.20 x 4,50 meter en het (overdekte) houten buitenterras is 1.50 x 4.20 meter. 

Slaapgedeelte: De Safaritent heeft een slaapvertrek met een opgemaakt tweepersoons bed (1.80 x 2.00 meter) met nachtkastje en garderobe kast.  Als uw hond(en) gewend zijn om op/in uw bed te slapen dan verzoeken wij vriendelijk om uw eigen beddengoed mee te nemen. Er is ook een 2e slaapvertrek aanwezig dat gebruikt kan worden voor uw hondenmanden (of benches). Op uw verzoek kunnen wij een chemisch campingtoilet in de tent plaatsen.

De 2 slaapvertrekken hebben ramen die open kunnen en ze zijn voorzien van rolgordijnen en muggengaas.

Woongedeelte: Er is een eettafel met twee banken (en kussens), 2 gemakkelijke stoelen, een verrijdbaar keukenblokje met gasstel en verlichting. Er is 16 A stroom. Verder is er een tafelmodel koelkast met vriesvakje, een koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende serviesgoed, glazen, pannen en bestek.

Terras: Bij het terras staan 2 comfortabele ligstoelen met tafeltje en voor de Safaritent staat nog een picknicktafel met een parasol. 

Inbegrepen: Beddengoed, bad- en keukenlinnen, WIFI, gas, 16 Ampère stroom, gebruik van het zwembad, onbeperkt gebruik van het camping sanitair en afwasplaats én het verblijf van al uw honden is allemaal inbegrepen in de huursom. In de Safaritent mag niet gerookt worden.

De Safaritent is uitsluitend per week te huur (zondag - zondag) . Het vertrek is voor 10.00 uur en de aankomst is vanaf 16.00 uur.

 


 
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com