De tent is van een extra zware kwaliteit tentdoek en is geschikt voor 2 volwassenen. De safaritent bevindt zich op hetzelfde terrein als het woonhuis, het zwembad en de sanitairruimte, naast de boomgaard. 
Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de hondencamping, waaronder de Table d'hotes, de broodservice, het zwembad, het ruime camping sanitair, afwasplaats, het agilityveldje en WIFI.

De Safaritent is rookvrij en bestaat uit 3 gedeeltes: een slaapgedeelte, een woongedeelte en het terras. De Safaritent en het terras staan op een stevige houten vloer. De binnentent is 4.20 x 4,50 meter en het (gedeeltelijk overdekte) houten buitenterras is 4 x 4.20 meter. 

Slaapgedeelte: De Safaritent heeft een slaapvertrek met een opgemaakt tweepersoons bed (1.80 x 2.00 meter) met nachtkastje en garderobe kast.  Als uw hond(en) gewend zijn om op/in uw bed te slapen dan verzoeken wij vriendelijk om uw eigen beddengoed mee te nemen. Er is ook een 2e slaapvertrek aanwezig waar wij op verzoek een stapelbed kunnen plaatsen voor 2 kinderen. Op uw verzoek kunnen wij een chemisch campingtoilet in de tent plaatsen à € 2.50 per dag.

De 2 slaapvertrekken hebben ramen die open kunnen en ze zijn voorzien van rolgordijnen en muggengaas.

Terras: Op het terras staat een zitbank met tafeltje en voor de Safaritent staat nog een picknicktafel en 2 ligbedden. Een barbecue staat tot uw beschikking.

Woongedeelte: Er is een eettafel met twee stoelen, een verrijdbaar keukenblokje met gasstel en verlichting. Er is 10 A stroom. Verder is er een tafelmodel koelkast met vriesvakje, een koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende serviesgoed, glazen, pannen, overig keukengerei en bestek.

 Inbegrepen: Beddengoed, bad- en keukenlinnen, WIFI, gas, 10 Ampère stroom, gebruik van het zwembad, onbeperkt gebruik van het camping sanitair en afwasplaats én het verblijf van al uw honden is allemaal inbegrepen in de huursom. In de Safaritent mag niet gerookt worden.

De Safaritent is uitsluitend per week te huur (zondag - zondag) . Het vertrek is voor 10.00 uur en de aankomst is vanaf 16.00 uur.

 


 
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com