Table d’hôte

Iedere avond van de week, met uitzondering van Dinsdag, serveren wij een 3-gangen diner à € 21.50 per persoon exclusief dranken. Deze zogenaamde Table d’hôte, mee-eten bij Remco en Norbert, vindt plaats in onze woonkeuken of op ons terras en biedt u de gelegenheid om ons en andere gasten te leren kennen. We houden rekening met uw voorkeuren en dieetwensen, en inschrijven voor dit diner is mogelijk tot 24 uur van tevoren ( 48 uur voor de zondag) of voor uw aankomst dag via het boekingsformulier.

Ontbijt

Wij serveren desgewenst een ontbijt à € 6.75 per persoon, bestaande uit een croissant, een halve baguette, een gekookt ei, boter, confiture, een stukje Brie en een flesje jus d’orange. Dit ontbijt wordt om circa 09.00 uur in een picknickmand op uw standplaats, de Bergerie, de Safaritent of in de gîte afgeleverd. Dit ontbijt kunt u bij ons voor 17.00 uur voor de volgende ochtend bij ons bestellen, of voor de dag na uw aankomst via het boekingsformulier.

Broodservice

Wij nemen graag zonder meerkosten uw broodbestelling bij de plaatselijke warme bakker voor u mee. U heeft de keuze uit een grand pain ( een breed stokbrood), een baguette ( een smal stokbrood), croissant en pain au chocolat ( chocoladebroodje). Uw broodbestelling kunt u tot 17.00 uur aan ons doorgeven en wordt de volgende ochtend rond 09.00 uur voor u klaargelegd.

Lunchkaart

Tussen 12.00 en 14.00 uur, met uitzondering van woensdagmiddag, kunt u een gerecht kiezen uit onze lunchkaart. Op deze lunchkaart kunt u gerechten vonden als tosti’s, charcuterie- of kaasplankje en dergelijke.

Snacks en ijs

U heeft iedere dag, tot 18 uur de mogelijkheid om snacks te bestellen. Verkrijgbaar zijn o.a. portie frites, frikandellen, kroketten en diverse ijsjes.

Dranken

Op ons gezellige terras serveren wij diverse frisdranken, vruchtensappen, wijnen, bier, koffiesoorten en thee. Bij de borrel kunt u diverse bittergarnituren bestellen.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com